Ne fshate jeta vazhdonte, dhe ne vendet afer frontit te luftes. Feminjet shkonin ne shkolle, por ishin te terhequr nga ushteret me te cilit benin shpesh fotografi. Nga nje here ushteret i conin per te blere dicka ose ishin nje mjete per tu lidhur me civilet.