Bomba e topit (predha) copetohet kur shperthen. Demet qe bene jane shkak i shperthimit, te ciflave te metalit qe hapen ne cdo drrejtim, te rrezeve perplasese qe hedh gure dhe shkembi kunder ushtereve.