Fusha e luftes sihte gjat alpeve. Ushtaret duhet te luftonin kunder kudershtareve, por sidomos kunder ftohtit dhe debores. Gremcat serenino per te ecur ne zonat me akrull. Ata lidheshin posht kepuceve.