Ne fund te luftes te madhe cdo komune, cdo vende e cdo shoqate e ish luftarakeve mblodhi fotografite te qytetareve qe moren pjese ne lufte dhe te atyre qe vien gjate luftimeve. Steti i stampoje fotografite te mbledhura ne korniza qe sherbenin per te kujtuar sacrificen te ushtareve.