Kjo kapele ben pjese ne uniformen e lodheshme te kapitenit Italico Biasioli, gjyshit i profesori Antonio Toffoletti te kesaj shkolle.

Xhenio eshte nje repart ushtarak qe nderton rruge, ura, trranshe dhe fortifikata.